Zijn de kussens weerbestendig?

Ja, de kussens zijn waterafstotend (de stiknaden en de rits zijn niet waterdicht). Maar je kunt de kussens gerust een paar dagen buiten laten liggen, ondanks eventuele regen.

De kussens zijn gemaakt van Sunbrella stof. Sunbrella stoffen zijn de ultieme stoffen voor het gebruik buitenshuis. Dit komt onder andere doordat de stoffen voorzien zijn van een specifieke waterafstotende nabehandeling. Daardoor zijn de kussens beschermd tegen vlekken van verschillende aard. Nog een groot voordeel is dat de stoffen UV-werend zijn. De stof verbleekt dus niet in de zon! Sunbrella stof is bovendien een ademende stof, waardoor je – ook als je zweet – niet blijft plakken aan de kussens. Door de stevige kussens wordt optimaal zitcomfort geboden. 

Kan ik ook andere maatvoeringen krijgen van de meubels?

Ja dit kan, qua breedte kunnen de meubels aangepast worden. Eventueel een hogere tafel is ook mogelijk. U kunt dit dan het beste even aangeven via het contactformulier, of mailen naar: info@utdockum.nl, en vertellen wat u precies wilt.

Worden de meubels niet nat van onderen, omdat het hout de grond raakt?

Nee, de meubels (model Bruut) staan op kunststof blokjes, waardoor regenwater er onderdoor loopt. En model Skat staat op RVS pootjes, waardoor deze niet nat wordt.

Is het mogelijk om de meubels te testen qua zitcomfort?

Ja, als u belang hebt bij meerdere producten dan kunnen we eventueel met een stoel model Skat of Bruut langskomen, zodat u kunt testen hoe goed het zitcomfort is.

Kunnen de meubels ook ter plaatse gemonteerd worden wegens beperkte doorgang?

Ja dit kan, de bezorgers doen hun uiterste best om de meubels op de gewenste locatie te brengen. Wij leveren de meubels compleet gemonteerd. Indien de gewenste locatie moeilijk bereikbaar is door obstakels, beperkte vrije doorgang etc. dan dit graag van tevoren aangeven. Eventueel kunnen wij de meubels ter plaatse monteren.

Is de opbergruimte in model Bruut waterdicht?

Nee, de kussens kunnen in het meubel onder de zitting worden opgeborgen, maar de opbergruimte is niet waterdicht. De kussens zijn echter wel waterafstotend. Maar we zijn een dekzeil aan het ontwikkelen die de opbergruimte van model Bruut waterdicht maakt.

Ik woon op een waddeneiland, kunnen de meubels daar ook geleverd worden?

Ja dat is mogelijk en eventueel monteren we de meubels ter plaatse, zodat de transportkosten beperkt worden. Dan graag nog even een mail daarover naar ons, dan kunnen we daar samen een oplossing voor bedenken.

Zijn er ook andere kleuren/motieven kussens leverbaar?

Ja, als u zelf aangeeft welke kleur of motief kussen u zou willen hebben dan kunnen we daar altijd even voor kijken.

Ik twijfel over de kleur kussens, kunt u een kleurstaal opsturen?

Ja, wij sturen maximaal drie kleurstaaltjes naar u toe.